Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> 112 nieuws
maandag 15 september 2014
13e Jaargang... Update:
Wanbetaler van kroeg naar cel
maandag 15-09-2014

MEPPEL - De politie hield zondagavond een man aan op verdenking van bedreiging van een medewerker van een café aan het Zuideinde in Meppel. De 39-jarige man uit Emmen werd in het café door de medewerker aangesproken op een nog openstaande rekening. De man wenste die niet te betalen en werd erg vervelend.

(Advertentie)

WEZEP - De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling in het park aan de Zwolse Emmawijk. Een 17-jarige jongen uit Wezep liep daarbij ernstige verwondingen op. Het slachtoffer was in het park in gesprek met een groepje jongens, toen één van hen boos werd over iets dat de 17-jarige zei. Hierop sloeg hij het slachtoffer meermaals hard in zijn gezicht.

(Advertentie)

ZWOLLE - Een 20-jarige Zwollenaar is donderdag,met behulp van een diensthond, in een weiland aan de Heinoseweg aangehouden voor poging doodslag. Hij wordt er van verdacht op zondagmorgenvroeg 7 september op de Pletterstraat tot tweemaal toe een gegeven stopteken, door twee afzonderlijke politiemensen, te hebben genegeerd.

Kamper brooddief aangehouden
vrijdag 12-09-2014

KAMPEN - Een 28-jarige man uit Kampen is vrijdagmorgenvroeg aangehouden voor diefstal van brood. Op de Wederiklaan werd hij aangetroffen met twee tassen brood. De broden bleken afkomstig van een afgeleverde partij levensmiddelen bij een supermarkt aan de Industrieweg. De man werd in afwachting van zijn verhoor ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

(Advertentie)

Politie zoekt mishandelaar
dinsdag 09-09-2014

KAMPEN - De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van zondag op maandag een vrouw hebben zien staan op de Flevoweg in Kampen ter hoogte van de Marinus Postlaan. De vrouw had rond 02.45 uur in de auto ruzie gehad met haar partner die achter het stuur zat. Daarbij werd de man mishandeld door de vrouw.

(Advertentie)

De politie heeft zondag in samenwerking met de Provincie Overijssel en het Waterschap een alcoholcontrole onder het weg- en waterverkeer gehouden. In totaal moesten binnen de gemeente Steenwijkerland 55 bootbestuurders en 2.000 bestuurders op de weg een blaastest ondergaan. Er werden zes bekeuringen uitgeschreven: Vier schippers voeren te snel; bij één boot was geen juiste registratie en op één boot ontbrak de zogeheten ‘dodemansknop’.

(Advertentie)

IJSSELMUIDEN - Een 46-jarige man uit Polen is zondag aangehouden voor fietsdiefstal. De politie werd getipt dat een man aan de Grafhorsterweg een fiets aan het stelen was en die in een vrachtwagen wilde stoppen. In de vrachtwagen van de man werd nog een tweede fiets aangetroffen. De vrachtwagen en de fietsen zijn in beslag genomen. De man is ingesloten. Tegen hem is een nader onderzoek gestart.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 39 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0185 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login