Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> 112 nieuws
donderdag 31 juli 2014
13e Jaargang... Update:
Woninginbreker in IJsselmuiden opgepakt
woensdag 30-07-2014

In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 juli is een 46-jarige man, zonder vaste woonplaats, aangehouden voor woninginbraak. De man bleek daarnaast in het bezit van een gaspistool. De bewoners van een woning aan de Monnikenstraat werden rond 04.45 uur wakker van braakgeluiden en zagen vervolgens dat het deurslot, door het boren van gaatjes, was geforceerd. Hierop werd direct de politie gealarmeerd. Uit de woning was niets weggenomen.

(Advertentie)

ROUVEEN - Maandagmorgen zijn bij een controle op een parkeerplaats aan de A28 twee Amsterdammers (15 en 18 jaar) aangehouden voor woninginbraak. In hun auto werd inbrekersgereedschap aangetroffen. Ook lagen daarin spullen die kort daarvoor uit een woning in Steenwijkerwold waren gestolen. Het tweetal is ingesloten. Tegen hen is een nader onderzoek gestart.

(Advertentie)

ZWOLLE - Een hoogbejaard Zwols echtpaar is zondagmiddag op laffe wijze gewelddadig overvallen in hun woonplaats. De man en zijn vrouw (85 en 88 jaar) reden beiden op hun scootmobiel, toen zij werden beroofd door twee mannen op een bromscooter. De mannen rukten op ruwe wijze de sieraden van het lichaam van de vrouw. Hierop stapte haar echtgenoot van zijn scootmobiel en kwam haar te hulp. Dit leidde tot een korte worsteling, waarbij de vrouw uit haar scootmobiel viel en deze bovenop zich kreeg. De man werd meerdere malen getrapt en viel in een steile droge sloot. De daders gingen er vervolgens richting Hollewandsweg vandoor.

Een 3-jarig jongentje uit Heerjansdam is overleden na een ongeval op de Gemeenteweg in Staphorst. Een trekker en een auto botsten op een kruising op elkaar.  De 37-jarige bestuurster uit Heerjansdam, haar zoontje en een 23-jarige vrouw uit Ridderkerk raakten hierbij gewond. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd. 

(Advertentie)

In de nacht van zaterdag op zondag 20 juli zou op het Havenplein in Genemuiden een 28-jarige man uit die plaats zijn mishandeld. De man heeft aangifte gedaan en de politie doet onderzoek. Mogelijke getuigen worden gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844. De man deed maandag bij de politie aangifte van mishandeling. Hij verklaarde in de nacht van zaterdag op zondag 20 juli, rond 02.30 uur op het Havenplein te zijn mishandeld. De man liep rond het genoemde tijdstip op het Havenplein ter hoogte van supermarkt ‘Boni’, toen hij plotseling door een fietser van achteren werd aangereden.

(Advertentie)

Ongeval op de Randweg
maandag 21-07-2014
foto: © Pieter Polman

De brandweer is met PRIO1 uitgerukt naar de Randweg voor een ongeval. In de beruchte bocht is een auto van de weg en in de sloot beland. De bestuurder is er zonder noemenswaardige verwondingen zelf uit de auto geklommen.


Opname en bewerking Enrico Kolk

Klik op de foto's voor een vergroting (c) Pieter Polman

(Advertentie)

ZWOLLE - Op basis van een witwasonderzoek werd op zaterdag op de Oosterlaan in Zwolle een 28-jarige man uit Vroomshoop aangehouden. De Ferrari waarin hij reed werd in beslag genomen. Omstreeks 17.30 kreeg de politie een melding dat in Zwolle een gestolen Ferrari was gesignaleerd. Surveillerende agenten zagen de auto en zetten deze op de Oosterlaan aan de kant.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 27 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0193 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login