Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> 112 nieuws
dinsdag 2 september 2014
13e Jaargang... Update:
Zwollenaren met drugs opgepakt
zondag 31-08-2014

WEZEP - De politie heeft zaterdag rond 18.00 uur een 23-jarige man en een 25-jarige man uit Zwolle aangehouden aan de Hortensiastraat in Wezep omdat zij in het bezit waren van harddrugs.

(Advertentie)

Politie pakt skimmers
vrijdag 29-08-2014

HOLTENBROEK - Twee Zwollenaren (18 en 32) zijn donderdagmiddag aangehouden voor skimming. Zij worden er van verdacht een geldautomaat aan het Bachplein te hebben gemanipuleerd, waardoor zij een pinactie van een plaatsgenoot wisten te beïnvloeden en er met zijn geld vandoor gingen. Op aanwijzing van het slachtoffer werd het tweetal ingerekend. Beiden zijn ingesloten. Tegen hen is een onderzoek gestart.

(Advertentie)

Man bedreigt politie met klomp
vrijdag 29-08-2014

STAPHORST - Donderdagmorgen is op de D’Olde Dijk in Staphorst een 69-jarige automobilist uit De Wolden aangehouden voor bedreiging van een politiemedewerkster. Zij had de man staande gehouden voor verschillende verkeersovertredingen. Daarbij bedreigde hij haar met zijn klomp en later wilde hij haar met een grote kei slaan. Hierop was zij genoodzaakt pepperspray te gebruiken.

Verdachte in Zwolse roofzaken
donderdag 28-08-2014

ZWOLLE - De politie heeft donderdagavond is aan de Zwolse Meervalkolk een 23-jarige man uit Zwolle aangehouden voor recente berovingen in de stad. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij beroving van een 81-jarige vrouw op de Staatsmanlaan, een 43-jarige vrouw op de Goudsbloemstraat en een 81-jarige vrouw op de Vrijheid.

(Advertentie)

ZWOLLE - Een 36-jarige Zwollenaar is maandagmorgen op de Van Wevelinkhovenstraat aangehouden voor poging tot zware mishandeling. Kort daarvoor had hij –fietsend op de Middelweg - tot driemaal toe geprobeerd een plaatsgenote van haar fiets te trappen. De man, die het slachtoffer niet kent, werd ingerekend op basis van zijn signalement. Na verhoor werd hij in de loop van de dag in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

(Advertentie)

MEPPEL - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 25-jarige inwoner van Breda aangehouden. De man had bij een evenement in Meppel een aantal fietsen omgegooid. Toen hij daarop werd aangesproken reageerde hij agressief en beledigde de agenten.

(Advertentie)

De politie in Zwolle heeft vrijdag een 55-jarige automobilist uit Ommen aangehouden voor rijden onder invloed van drugs. Hij reed slingerend over de weg van Ommen naar Zwolle en later op de A28. Andere  weggebruikers moesten soms zelfs remmen of uitwijken. Zijn rijbewijs is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 22 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0213 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login