Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> 112 nieuws
woensdag 23 april 2014
13e Jaargang... Update:
Mislukte plofkraak met gas
zondag 20-04-2014

ZWOLLE - Bij een geldautomaat aan de Belvederelaan in Zwolle is dit weekeinde geprobeerd een geldautomaat op te blazen met gas uit een gasfles. De politie kreeg rond 02.30 uur de melding dat het gasalarm bij de geldautomaat was afgegaan. Er bleek een gasfles tegen de geldautomaat te zijn gezet. De brandweer kwam ter plaatse en kon de gasfles dichtdraaien. Uit voorzorg werden drie bovengelegen woningen ontruimd. De politiehelikopter heeft nog uitgekeken naar mogelijke verdachten, maar helaas niemand aangetroffen. De politie doet onderzoek naar het incident en vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

(Advertentie)

Een winkelier uit de Kamper Lelystraat is donderdagmiddag op de Lovinkstraat gewond geraakt nadat hij bij de achtervolging van een winkeldief ten val kwam. Hij moest zich met letsel aan zijn hand onder doktersbehandeling laten stellen. De man was een winkeldief achterna gegaan die bij een hem een fles sterke drank uit de zaak had gestolen. Passerende jongens gaven een duidelijk signalement van de man. Kort daarna kon op de van Oss-straat een 38-jarige man uit Den Dolder worden aangehouden. Hij werd ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Tijdens de achtervolging was de fles drank uit de jaszak van de man op straat kapot gevallen.

(Advertentie)

STAPHORST - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag dertien feestvierders in Staphorst op de bon geslingerd. Ze dronken alcohol op de openbare weg, veroorzaakten geluidsoverlast en waren baldadig. Ook draaiden ze harde muziek. Het ging om jongeren uit Staphorst, Rouveen, Hoogland en Harderwijk.

Scooterrijder ernstig gewond
zaterdag 12-04-2014

ZWOLLE - Op de Parallelweg is vrijdagavond een 49-jarige scooterbestuurder uit Zwolle ernstig gewond geraakt bij een val na een inhaalmanoeuvre. De man haalde twee anderen in, waarbij de sturen van het slachtoffer en een 16-jarige jongen op een bromfiets uit Zwolle elkaar vermoedelijk geraakt hebben. De man is ten val gekomen en met zwaar hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een nader onderzoek naar de exacte toedracht ingesteld.

(Advertentie)

'Brand' aan de Klaas Fuitestraat
donderdag 10-04-2014

GENEMUIDEN - De brandweer moest donderdagavond uitrukken voor een brand in een leegstaande woning op de kruising Oosterbrugstraat met de Klaas Fuitestraat. Niet voor serieuze vlammen zo bleek al snel, maar voor een oefening. Zo komt een leegstaande woning dus prima van pas.

 

(Advertentie)

KAMPEN - De politie ontdekte zondag een hennepkwekerij in een bedrijfspand aan de Industrieweg in Kampen. Naar aanleiding van een melding dat in het betreffende pand ingebroken zou zijn, namen agenten poolshoogte. De deur van het pand bleek te zijn opengebroken. In het pand werd vervolgens een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Verdeeld over meerdere ruimtes werden in totaal 380 hennepplanten aangetroffen. De stroom werd illegaal afgetapt en er was sprake van een brandgevaarlijke situatie. In opdracht van de officier van Justitie werd de kwekerij ontruimd. De politie onderzoekt wie de eigenaar is van de hennepkwekerij.

(Advertentie)

De politie is een onderzoek gestart naar een schietincident aan de Rijpstraat/Willem Barendszstraat in Zwolle. Een 26–jarige man uit Breda is daar zaterdagmiddag door een nog onbekende man in zijn bovenlichaam geschoten terwijl hij in zijn auto zat.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 43 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

Pagina gegenereerd in 0.0175 s. | Webmaster:Klaas | Webmaster:Redactie | disclaimer | login