Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> 112 nieuws
vrijdag 18 april 2014
13e Jaargang... Update:
Politie slingert lawaaimakers op de bon
zondag 13-04-2014

STAPHORST - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag dertien feestvierders in Staphorst op de bon geslingerd. Ze dronken alcohol op de openbare weg, veroorzaakten geluidsoverlast en waren baldadig. Ook draaiden ze harde muziek. Het ging om jongeren uit Staphorst, Rouveen, Hoogland en Harderwijk.

(Advertentie)

Scooterrijder ernstig gewond
zaterdag 12-04-2014

ZWOLLE - Op de Parallelweg is vrijdagavond een 49-jarige scooterbestuurder uit Zwolle ernstig gewond geraakt bij een val na een inhaalmanoeuvre. De man haalde twee anderen in, waarbij de sturen van het slachtoffer en een 16-jarige jongen op een bromfiets uit Zwolle elkaar vermoedelijk geraakt hebben. De man is ten val gekomen en met zwaar hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een nader onderzoek naar de exacte toedracht ingesteld.

(Advertentie)

'Brand' aan de Klaas Fuitestraat
donderdag 10-04-2014

GENEMUIDEN - De brandweer moest donderdagavond uitrukken voor een brand in een leegstaande woning op de kruising Oosterbrugstraat met de Klaas Fuitestraat. Niet voor serieuze vlammen zo bleek al snel, maar voor een oefening. Zo komt een leegstaande woning dus prima van pas.

 

KAMPEN - De politie ontdekte zondag een hennepkwekerij in een bedrijfspand aan de Industrieweg in Kampen. Naar aanleiding van een melding dat in het betreffende pand ingebroken zou zijn, namen agenten poolshoogte. De deur van het pand bleek te zijn opengebroken. In het pand werd vervolgens een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Verdeeld over meerdere ruimtes werden in totaal 380 hennepplanten aangetroffen. De stroom werd illegaal afgetapt en er was sprake van een brandgevaarlijke situatie. In opdracht van de officier van Justitie werd de kwekerij ontruimd. De politie onderzoekt wie de eigenaar is van de hennepkwekerij.

(Advertentie)

De politie is een onderzoek gestart naar een schietincident aan de Rijpstraat/Willem Barendszstraat in Zwolle. Een 26–jarige man uit Breda is daar zaterdagmiddag door een nog onbekende man in zijn bovenlichaam geschoten terwijl hij in zijn auto zat.

(Advertentie)

ZWARTSLUIS - De politie sluit uit dat de brand in een loods in Zwartsluis is aangestoken. Dat meldt de Politie Zwartewaterland op twitter. Afgelopen nacht ging een loods aan de Mastenmakerstraat (onderaan de dijk tegenover Hotel Zwartewater) in vlammen op. Omwonenden moesten hun huis uit. Voorzitter Ewout Kroes van de stichting die zich bezighoud met de ZS13 laat weten dat het Botterhuus geen schade heeft ondervonden van de brand. Het botterhuus staat dicht bij de loods.

(Advertentie)

ZWOLLE - De politie heeft donderdagavond aan de Zwolse aaslaan twee mannen uit Zwolle (19 en 21 jaar) aangehouden voor de mishandeling van een 30-jarige plaatsgenoot. De mishandeling vond plaats op woensdagvond 2 april op de Gombertlaan in Holtenbroek.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 64 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

Pagina gegenereerd in 0.0181 s. | Webmaster:Klaas | Webmaster:Redactie | disclaimer | login