Contact formulier  |  info@genemuidenactueel.nl  |  RSS  |  Twitter  |  Mobiel  |  Red.
>> 112 nieuws
donderdag 24 juli 2014
13e Jaargang... Update:
Peuter overleden na ongeval Staphorst
woensdag 23-07-2014

Een 3-jarig jongentje uit Heerjansdam is overleden na een ongeval op de Gemeenteweg in Staphorst. Een trekker en een auto botsten op een kruising op elkaar.  De 37-jarige bestuurster uit Heerjansdam, haar zoontje en een 23-jarige vrouw uit Ridderkerk raakten hierbij gewond. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd. 

(Advertentie)

In de nacht van zaterdag op zondag 20 juli zou op het Havenplein in Genemuiden een 28-jarige man uit die plaats zijn mishandeld. De man heeft aangifte gedaan en de politie doet onderzoek. Mogelijke getuigen worden gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844. De man deed maandag bij de politie aangifte van mishandeling. Hij verklaarde in de nacht van zaterdag op zondag 20 juli, rond 02.30 uur op het Havenplein te zijn mishandeld. De man liep rond het genoemde tijdstip op het Havenplein ter hoogte van supermarkt ‘Boni’, toen hij plotseling door een fietser van achteren werd aangereden.

(Advertentie)

Ongeval op de Randweg
maandag 21-07-2014
foto: © Pieter Polman

De brandweer is met PRIO1 uitgerukt naar de Randweg voor een ongeval. In de beruchte bocht is een auto van de weg en in de sloot beland. De bestuurder is er zonder noemenswaardige verwondingen zelf uit de auto geklommen.


Opname en bewerking Enrico Kolk

Klik op de foto's voor een vergroting (c) Pieter Polman

ZWOLLE - Op basis van een witwasonderzoek werd op zaterdag op de Oosterlaan in Zwolle een 28-jarige man uit Vroomshoop aangehouden. De Ferrari waarin hij reed werd in beslag genomen. Omstreeks 17.30 kreeg de politie een melding dat in Zwolle een gestolen Ferrari was gesignaleerd. Surveillerende agenten zagen de auto en zetten deze op de Oosterlaan aan de kant.

(Advertentie)

KAMPEN - Op de Lelystraat in Kampen ontstond zaterdag rond middernacht een vechtpartij tussen twee groepen jongeren (ongeveer 16 personen in totaal). Tijdens de vechtpartij raakte één persoon gewond aan zijn gebit. Een 17-jarige jongen uit Kampen is aangehouden voor deze mishandeling.

(Advertentie)

Gewond bij botsing op de A28
zaterdag 12-07-2014

Een 21-jarige man uit Nieuwleusen is vrijdagavond gewond geraakt toen hij met hoge snelheid met zijn auto achterop een auto met aanhanger botste. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

(Advertentie)

IJSSELMUIDEN - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 juli vier mannen aangehouden. De vier worden ervan verdacht dat ze van plan waren in te breken bij een woning. Ze bleken in het bezit van inbrekersgereedschap. De vier mannen zijn ingesloten en krijgen proces-verbaal.

Meer nieuws:

« Begin « Vorige pagina      Volgende pagina » Einde »

(Advertentie)

Wie is Online ?..

Nu online: 30 bezoeker(s)
LEDEN LOGIN
Inloggen

(Advertenties)

(Advertentie)

Pagina gegenereerd in 0.0178 s. | Webmaster:Redactie | disclaimer | login