Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kunstmarkt én Superzaterdag op 25 april

Geplaatst op: 5 maart 2015

Net als vorig jaar is de kunstmarkt in Genemuiden op de zaterdag voor Koningsdag. Het evenement is onderdeel van de tweede Superzaterdag van Middenstandsvereniging Genemuiden (MVG). De eerste editie in november was zo’n succes dat die zaterdagen tot een traditie moeten uitgroeien.
Opnieuw moet het op ‘superzaterdag’ 25 april bruisen op straat en in de winkels van Genemuiden. De kunstmarkt lijkt daarvoor een garantie. Die is dit jaar vermoedelijk op een centrale plek en niet verspreid door het centrum. Tegelijkertijd is er weer de outlet, waarbij winkeliers met superaanbiedingen plaats maken in hun collecties. Daarnaast zorgen winkeliers weer voor verrassende acties en acts in hun winkels.
Een opvallend onderdeel van Superzaterdag is ook een ludieke verspringwedstrijd. Deelnemers profiteren van acties van de winkeliers. Meer details daarover volgen later nog. Verder komt er opnieuw een speelplein en zijn er verschillende optredens in het centrum van Genemuiden.
De kunstmarkt is dit jaar van 10.00 tot 16.00 uur. Aanmelden? Stuur dan een email naar info@winkeleningenemuiden.nl . Volg al het nieuws rond de kunstmarkt en de Superzaterdag ook op twitter via @genemuidenMVG of Facebook (winkeleningenemuiden).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500