Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roeland wint in eigen manege

Geplaatst op: 8 maart 2015

Afgelopen weekend reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar Steenwijk, Bathmen en Balkbrug. Briët Breman en Roos Beens namen eerste prijzen mee naar huis. Op eigen bodem won Riëlke Roeland meerdere prijzen.

In Steenwijk ging Briët Breman van start met haar pony Krista. De combinatie reed twee mooie proeven en won hiermee een eerste prijs met 189 punten en een tweede prijs met 187 punten. Roos Beens reisde met haar pony Moving Star af naar Bathmen. In de klasse B reed zij een nette en foutloze ronde. De jury gaf haar 72,5 stijlpunt en hiermee nam Roos Beens de eerste prijs mee naar huis. In Balkbrug was Louanne Eenkhoorn met haar paard Clinton succesvol in de klasse M1. Met een mooie score van 190 punten won de combinatie een tweede prijs.

Voor de paardenspringruiters werd er in het Hippisch Centrum van de Zwartewaterruiters “Indoor Genemuiden” georganiseerd. De wedstrijd is op vrijdag 6 maart jl. van start gegaan en zal op zaterdag 14 maart eindigen met een grote finale voor de ponyspringruiters. Riëlke Roeland was met haar paarden succesvol tijdens deze grote wedstrijd. Met haar paard Future T reed zij in de klasse B, het eerste parcours, naar een tweede plaats. Met Ersina I VDL won Riëlke Roeland een achtste prijs in het tweede parcours (klasse B). In het eerste parcours van de klasse L nam Riëlke Roeland met Don Diablo een vierde prijs en met Emmely een zesde prijs mee naar huis. In het tweede parcours van de klasse L won Riëlke Roeland met Emmely een vierde prijs.

“Indoor Genemuiden” zal op dinsdag 10 maart a.s. verder gaan met het paarden springen. Alle klassen zullen deze dag van start gaan (BB t/m 1.40 m). Op donderdag 12 maart t/m zaterdag 14 maart a.s. begint “Indoor Genemuiden” voor de pony’s. Alle ponyruiters zullen strijden voor een felbegeerde plek in de grote finale welke op zaterdagmiddag van start zal gaan. Nadat de finales verreden zijn zal de showrubriek “de Derby van Genemuiden” beginnen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500