Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Coaches en speelsters stoppen bij Ruutvoorn

Geplaatst op: 29 maart 2015

Henriet Kolk en Henriette Eenkhoorn en de twee coaches stoppen bij Ruutvoorn. Ze spelen zaterdag hun laatste thuisduel tegen CSV uit Zwolle. Op18 april wordt de competitie afgesloten tegen VC058 in Leeuwarden. Vrijdag kregen de dames nog een pak slaag in Gorredijk.

In de eerste set bleek echter al gauw dat Ruutvoorn erg veel problemen had met de serves van Reva. De pass kwam niet aan en daarmee verdween ook de eigen aanvalsdruk. Verder leek het blok weinig toe te voegen en de servesdruk was niet optimaal. Kortom Ruutvoorn haalde niet haar niveau. 25-17 werd er verloren

In de tweede set stond Ruutvoorn snel voor met 7-1. Een voorsprong die je niet meer weg zou moeten geven, maar het gebeurde wel. Reva maakte een servesserie van 6 punten en kwam zo weer langszij. Ruutvoorn speelde een aantal keer de afgelopen weken getrainde combinatie aanvallen, wat dan wel weer lukte, maar verder was het spel weer vergelijkbaar met de eerste set en zo werd het 25-18.

In de derde set waren het vooral de foute serves die Ruutvoorn nekten. Deze set werd het 25-20 en wanneer je bedenkt dat er minstens 5 foutserves waren dan had het een andere set kunnen worden. In de vierde set bleef Ruutvoorn achter de feiten aanlopen en Reva wist gedurende de hele set een voorsprong te behouden. Met 25-20 werd het een 4-0 overwinning voor Reva.. Doordat naaste concurrenten ook verloren behoudt Ruutvoorn nog steeds haar vierde positie.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500