Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Zaterdag sportmarathon Puur voor Hoop

Geplaatst op: 13 december 2016

Bianca & Melina Tekst en foto's : Joke Veldman

Twee enthousiaste dames, Melina Kamphof-van Steenselen en Bianca Altena, hebben samen met Wellness Center Zwartewater Nederland het initiatief genomen voor een 4 uur durende marathon waarin je fysiek en mentaal wordt uitgedaagd! Twee uur yoga en twee uur Total Effect training maakt dat iedereen met een moe maar voldaan gevoel naar huis zal gaan..en waarom ze dit hebben opgezet kunt u nu lezen.

Er zijn er jaarlijks zo’n 25 kinderen die de diagnose neuroblastoom kinderkanker krijgen. De genezingskansen van het meest agressieve type neuroblastoom is schrikbarend laag, slechts 30 %.

De genezingskansen kunnen omhoog, hiervoor is veel onderzoek nodig !!
Onderzoek kan slechts plaats vinden bij voldoende financiële middelen.
Deze financiële middelen komen altijd van donaties . Villa Joep ontvangt donaties die 100% besteed worden aan onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.
Stichting Maud voor Leven steunt gezinnen waarvan een kind neuroblastoom heeft. Zij helpen ouders op weg zodat zij hun aandacht aan het zieke kind en hun gezin kunnen geven. Met donaties en ingezameld geld wordt ouders een financiële ondersteuning aangeboden in de kosten die niet worden vergoed door de zorgverzekering.
Stichting Zwartewaterland Helpt zet zich in voor deze stichtingen, en dat willen zij graag ondersteunen door middel van De Sportmarathon Puur voor Hoop.
Vier uur lang zal Bianca Altena hun  begeleiden, aanpakken en laten genieten onder begeleiding van opzwepende muziek. Twee uur Total Effect en twee uur Yoga. Iedereen kan en mag hieraan meedoen, je kan je opgeven via de lijsten die hangen bij Wellness Center Zwartewater.
Zaterdag 17 december om 17.00 uur starten ze en gaan door tot 21.00 uur. Aan deze marathon zal Carlieke Stafleu de moeder van Maud deelnemen, ook de ambassadeur van Zwartewaterland Helpt Albert Flier zal meedoen.

De beiden meiden hebben inmiddels een mooie sportieve outfit gekregen, en vonden dat zo leuk maar ook zo belangrijk dat wij daar wat foto’s van hebben gemaakt.. en zelfs uit de de foto’s kun je het enthousiaste van de twee inmiddels dikke vriendinnen opmaken want ze hebben ontzettend veel zin in de Sportmarathon Puur voor Hoop !
U bent van harte welkom om ze aan te moedigen en om een donatie te schenken aan Villa Joep en Maud voor Leven.
De Sportmarathon Puur voor Hoop wordt mede mogelijk gemaakt door: Groot Koerkamp (broodje) De Lange ( vers fruit) AH (brood beleg) Boni (drinken,ontbijkoeken) Catering Zwartewater ( warm eten) BVL-media (logo Puur voor Hoop) Kamphof Installaties en Flier sport & fashion (kleding en bedrukking) Supreme-reclame ( Cheque).

Allemaal komen aanmoedigen dus !
Zaterdag 17 december van 17.00 -21.00 uur sportmarathon Puur voor Hoop.
Wellness Center Zwartewater –  Sisalstraat 60 – Genemuiden.

 

 

 

Gepubliceerd door Joke Veldman
Van Dijk Containers 500