Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Snelvliegers houden een forumavond

Geplaatst op: 16 januari 2017

De Snelvliegers houden op 10 februari een forumavond over de duivensport. Op die avond zal er een forum plaatsvinden onder de leiding van “sportspeaker”  Jannes Mulder uit Steenwijk. Hij zal samen met aanwezigen de panelgasten ondervragen om zo al hun kennis, kunde, en “geheimen” boven tafel te krijgen. In het forum zitten dit jaar weer vier nieuwe “frisse” liefhebbers, die al het nodige gewonnen hebben in de sport.

  • Aart Hup uit Oene, een speler van de marathonvluchten.

– Gebr.Homma uit Steggerda, een zeer jeugdige combinatie welke uitblinkt in het jonge duivenspel.

– Ruud Bakker uit Veenendaal, een echte dagfond specialist.

– Ben de Keizer uit Berkel & Rodenrijs, een allround speler, welke mede door zijn roofvogel boerderij een landelijk bekendheid is geworden.(The Birdman, welke ook voor onze overheid de drones gaat vangen)

Deze vier kanjers gaan hun kennis, ervaringen, tips en tricks delen. Tevens zullen er een aantal bonnen van goede duivenliefhebbers verkocht gaan worden. “We hopen daarmee een mooie bijdrage kunnen leveren aan de in Genemuiden lopende actie, “Help de bewoners van het Blokhuus aan een nieuwe bus”  deze zorginstelling is hoog nodig toe aan een nieuw vervoersmiddel. Een aantal liefhebbers hebben al een toezegging gedaan voor deze bonnenverkoop o.a.: Rik Herman uit Pulle (Belgie), Jelle Jellema uit Nijverdal,Comb.Batenburg-vd Merwe uit Klaaswaal,  S&K Kolk uit Genemuiden, en Arjan Beens uit Genemuiden. We hopen op nog een paar extra toezeggingen”, aldus de Snelvliegers

Ook is de bekende duivenfotograaf Henk Storm uit Surhuisterveen aanwezig. Hij gaat van een aantal duiven van de leden van de Snelvliegers duiven fotograferen. Natuurlijk zal er ook een verloting worden gehouden met daarin mooie prijzen, o.a. mede mogelijk gemaakt door de firma Beijers.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500