Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 september 2019
Agenda
Kok verhuur (tijdelijk)

Albert Heijn in de Meente

Geplaatst op: 14 september 2017

Albert Heijn komt eraan... Tekst en Foto's Joke Veldman

In de Meente gaat een super (markt) verandering plaatsvinden. Albert Heijn neemt daar zijn intrek en dat betekent: dezelfde artikelen en dezelfde prijzen als de ‘grote Albert Heijn’ van Bart Knap. Zelfs de openingstijden zijn bijna hetzelfde en dat betekent zes dagen per week open van 9.00 uur tot 21.00 uur! (Albert Heijn Bart Knap is van08.00 u tot 21.00 u geopend !)

Zoals voorheen gaat de winkel draaien op vrijwilligers met medewerking van de cliënten van ‘GEWOON’ (PGVZ). Nu de openingstijden fors zijn uitgebreid, zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom om het bestaande team te versterken (aanmelden kan via de receptie van de Meente).
De winkel is niet alleen voor de bewoners van de Meente toegankelijk, maar voor alle inwoners van Genemuiden. Voor de mensen van de dagbesteding gaat het ook leuk worden, want zelf gemaakte artikelen kunnen nu ook in de winkel verkocht worden en daar zijn ze heel erg trots op!

Het plein heeft onlangs een make-over ondergaan. Zo is er nieuw meubilair en wordt er koffie van Calor en thee van Bj Sigrid geschonken. O0k is er meestal zelfgemaakt lekkers bij te verkrijgen  en de bediening wordt gedaan door de mensen van ‘GEWOON’. Dit alles geeft het plein een frisse maar vooral dynamische uitstraling, een echte plek om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie of thee. En dat kan dan dus maar liefst zes dagen per week van 9.00 uur tot 21.00 uur.
De opening staat gepland voor maandag 2 oktober. Vooraf vindt er een kleine ‘verbouwing’ plaats, want ook de kleuren van de Albert Heijn moeten natuurlijk aangebracht worden. Daarom is de winkel op 28, 29 en 30 september gesloten evenals de dinsdag van de Biestemerk.

Vanaf maandag 2 oktober opent de vernieuwde winkel zijn deuren.
 

 

Gepubliceerd door Joke Veldman
Van Dijk Containers 500