Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2018
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Van paardenbak tot veilinghal

Geplaatst op: 22 september 2017

Vloerbedekking leggen. Tekst en foto's Joke Veldman

Vrijdagmiddag waren ze op de manege de paardenbak in het achterste gedeelte aan het om toveren tot veilinghal. Morgen zal daar een grote internationale veiling op locatie worden gehouden door veilinghuis Hessink.

De vloerbedekking is gelegd en morgen worden alle tafels en banken nog neer gezet , vijfhonderd broodjes in bestelling en de bediening staat morgen klaar !

Veilingmeester Bradley Hessink gaat morgen meer dan duizend artikelen veilen onder de belangstellenden, en de veiling is toegankelijk voor iedereen. Dus wilt u toch een Rolls Royce, of een Jaguar… of  liever een gezellige jukebox . Maar heb je een paard dan kun je natuurlijk ook een koets kopen ,want ook die staan er genoeg.  Je kun  op een mooi service bieden ,of gewoon op een mooie oude kinderwagen  en wie weet wordt u de gelukkig eigenaar!

Zaterdag morgen is alles nog te bezichtigen van 8.00 uur tot 11.00 uur aan de Kamperzeedijk 2a .  Vanaf 11.00 uur  precies start de veiling op de manege van de ‘ Zwartewaterruiters ‘ Kamperdijk 3  te  Genemuiden.

Gepubliceerd door Joke Veldman