Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2018
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Hasselter verdacht van zware mishandeling

Geplaatst op: 30 september 2017

De politie heeft vrijdag een 59-jarige man uit Hasselt aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Hij zou een 19-jarige bewoner van de Zeeheldenbuurt in Groningen in hals en gezicht hebben gestoken met een mis. De aanleiding voor de ruzie is een huurconflict tussen beide partijen.

Het slachtoffer is voor behandeling van zijn verwondingen naar een huisarts gegaan. Terwijl de agenten op zoek waren naar de verdachte, meldde hij zich zelf op een politiebureau in zijn woonplaats. De man kwam naar het politiebureau om aangifte te doen van bedreiging. Hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Gepubliceerd door Erik Driessen