Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2018
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Sanne en Doortje aangekomen in Polen voor het EK

Geplaatst op: 12 oktober 2017

Succes ! Tekst Joke Veldman. Foto's Joke Veldman/Bernhard van Dalfsen

Sanne van Dalfsen uit Genemuiden en Doortje Rengers uit Zwolle zijn aangekomen in Rzeszwo Polen. Het duo gaat daar Nederland vertegenwoordigen op het EK acrogym.

Sanne is begonnen bij EGSV in Genemuiden en heeft daarna de overstap gemaakt naar topsport. En nu is zij samen met Doortje een duo bij Sportacrobatiek in Zwolle. Op 18 juni zijn ze Nederlands Kampioen dames paar A- Jeugd geworden. Ze hebben op de laatste wedstrijd bij EGSV in Genemuiden nog een mooie demonstratie gegeven.

En nu is het zover en gaan ze knokken op het EK in Polen!  Inmiddels zijn ze aangekomen en de eerste trainingen hebben ze al weer achter de rug. De wedstrijden zijn van 13 t/m 15 oktober en vrijdagmorgen om 9.30 uur is hun eerste wedstrijd.

Genemuiden Actueel wenst de meiden succes gaat het EK, helaas vanuit Genemuiden, volgen.

Gepubliceerd door Joke Veldman