Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2018
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Top1 Toys opent ‘nieuwe’ deuren

Geplaatst op: 12 oktober 2017

Felicitatie's. Tekst en foto's Joke Veldman

Donderdagmorgen 10.00 uur opende Top1 Toys de deuren van hun zaak op het nieuwe adres aan de Prinses Beatrixstraat 31a.  Na een aantal jaren aan de Klaas Fuitestraat te hebben gezeten ging daar vorige week donderdag de deur op slot en kon de grote verhuizing beginnen.

Onvoorstelbaar wat er enorm veel werk is verzet in die ene week! Want alles is meegegaan naar het nieuwe pand en daar was zelfs nog ruimte over.

De oppervlakte is nu vierkant en dat is veel beter voor het inrichten, zegt eigenaresse Ina Verhoef die samen met haar man Nico en lieve familie en vrienden lange dagen hebben gemaakt om alles weer in de schappen te krijgen.

Veel mensen wilde een kijkje komen nemen in het nieuwe pand, dus het was meteen al lekker druk. Op de LEGO afdeling waan je jezelf bijna in Legoland. Alles in de zaak  is mooi en overzichtelijk opgesteld en er zijn veel aanbiedingen de komende tijd.

Hierover heeft iedereen een flyer op de mat gekregen inmiddels. De maandag voor de biestemerk 16 oktober is de zaak extra geopend van 13.30 uur – 17.30 uur.

En tijdens de Biestemerk zelf is er een outlet verkoop. Deze is in het OUDE pand aan de Klaas Fuitestraat 19. LET WEL: daar kan niet worden gepind !

 

Gepubliceerd door Joke Veldman