Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 augustus 2018
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Sprankelende beenmode, ook met de kerst

Geplaatst op: 6 december 2017

Silke & Sanne. Tekst en foto's Joke Veldman

De beenmode is dit jaar sprankelend en chique en dat niet alleen voor de dames maar ook voor de jonge dametjes. Dat lieten woensdagmiddag Silke & Sanne zien bij De SokkenSolder van oma aan de Kruisstraat 7. Ze mochten prachtige panty’s showen voor de foto’s. Er zijn ontzettend veel kleuren met prachtige patronen.

Ze hadden er veel plezier in en dat kwam goed van pas, want er was genoeg om te laten zien. En met de mooie schoenen uit de collectie van JRSchoenmode uit de Langestraat, was het plaatje helemaal compleet natuurlijk.

Maar ook in de dames panty’s is de mode dit jaar chique en met glitter zowel ‘goud als zilver’ . Ook heel feestelijk is de panty met de bijzonder strik die net boven de schoen uitkomt en erg in trek dit seizoen.

Verder een bijzondere collectie portemonnees, tassen, paraplu’s, shawls en natuurlijk een grote collectie sokken voor zowel dames – heren en kinderen.

 

Gepubliceerd door Joke Veldman