28 maart 2024 t’ Olde Staduus

Beste Wensen winnen weer

Geplaatst op: 7 januari 2018

De teams van De Beste Wensen in de prestatiepoule en ‘Jongens onder 9-2’ bij de recreanten, zijn de winnaars van de achtste editie van de Ruutnacht.

Volleybalvereniging Ruutvoorn kijkt terug op een sportief en bovenal gezellig volleybaltoernooi. In de avond en een gedeelte van de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 januari kwamen 24 teams naar d’Overtoom. Volgens toernooi’directeur’ Dik Beens verliep het toernooi goed en gesmeerd en zonder noemenswaardige problemen.

Zes teams deden mee in de prestatiepoule. Tegen een uur of half drie eindigden na alle poule wedstrijden de routiniers  van ‘De Beste Wensen’ als eerste. Zij prolongeerden voor de vierde keer op rij de titel.

Achttien teams, verdeeld over 3 poules, streden om de eer bij de recreanten. Na een spannende strijd zegevierde het team van ‘Jongens onder 9-2’. Het team ‘Werkis 1’ was een goede tweede. De Grashappers eindigden als derde.

Alle kampioenen mochten bij de prijsuitreiking aan de speciale kampioenstafel plaatsnemen. Zij gingen met een fraaie ‘Ruutnacht’kampioenspet rond half vier naar huis.

Het nachttoernooi werd afgesloten met een traditioneel ontbijtje. Vooral de broodjes met gebakken eitjes waren populair. Tijdens het toernooi was er door een aantal dames van het tweede damesteam van Ruutvoorn een fantastische verloting georganiseerd. Deze bracht het mooie bedrag van E. 590,- op. Dit bedrag wordt gebruikt voor  de jeugd van Ruutvoorn.