Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 december 2018
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Stephanie Struijk in Podium Lokaal

Geplaatst op: 8 januari 2018

Podium Lokaal van Barbara Lok heeft komende zondagmiddag zangeres Stephanie Struijk te gast. Zij maakte eerder naam als Stevie Ann. In 2016 schreef ze samen met vriend Daniƫl Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft.

Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.

De trip bracht haar op vele manieren terug naar haar roots. In haar nieuwe theatershow staan naast de muziek van de roadtrip ook nieuwe liedjes centraal.

Bestel snel kaarten op www.podiumlokaal.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen