Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 december 2018
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Bij Bosch Bloemen is het inpakken & uitpakken & open huisdagen

Geplaatst op: 12 januari 2018

Welkom. Tekst en foto's Joke Veldman

Bij Bosch Bloemen gaat zaterdagmiddag de 13e om 13.00 uur de deur op slot op het oude adres aan de Klaas Fuitestraat. Om vervolgens in te pakken en de straat over te steken en alles weer uit te pakken in de prachtige nieuwe winkel aan de andere kant van de Klaas Fuitestraat nummer 19.

Er is de afgelopen tijd keihard gewerkt om er een mega mooie zaak van te maken en dat is in alle opzichten gelukt. Een enorm grote smaakvol gezellige Bloemen & Wonen zaak is Genemuiden rijker geworden hiermee.

Daarom nodigen Ard & Marjan & het hele Team Bosch Bloemen u van harte uit om hun nieuwe zaak te komen bekijken tijdens de open huisdagen op 18, 19 en 20 januari.

Ook zijn er leuke acties  zoals : Kidsactie knutsel en win, knutsel een mooie tulp en lever deze in op de open huisdagen! En op 20 januari is het ‘Tulpendag’ dan kunt u het hele weekend bij Bosch Bloemen uw eigen bos tulpen plukken.

Kijk hier naar de flyer

Gepubliceerd door Joke Veldman