Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 december 2018
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

HIP sluit de deuren met grote uitverkoop

Geplaatst op: 12 januari 2018

Opheffings-uitverkoop ! Tekst en foto's Joke Veldman

Na bijna vier jaar aan de Langestraat sluit HIP de deuren. Daarom is er vanaf morgen (zaterdag) 10.00 uur het begin van een grote opheffingsuitverkoop.

Allemaal koopjes dus! Veel rekken met artikelen vanaf 10 euro.  De wintercollectie is 1 artikel 60 % korting en 2 stuks of meer zelfs 70% korting.

Wees erbij morgen vanaf 10.00 uur bij HIP aan de Langestraat. want OP=OP

Gepubliceerd door Joke Veldman

2 thoughts on “HIP sluit de deuren met grote uitverkoop

  1. Vries schreef:

    En jij bent niet even wezen shoppen? En geef de mensen groot gelijk om online te shoppen.je bent een dief van je eigen portemonnee als je het online 10 euro goedkoper kan krijgen!

  2. Last schreef:

    Jammer, weer een winkel weg. Iemands inkomen en droom stukgevaren op de geweldige internet winkels? Waar men vanuit de eigen luie stoel een blouse, trui of pantalon kan bestellen. Net een tientje goedkoper dan in een fysieke winkel. Morgen zal naar ik aanneem de doorgaans lege winkel wel volstromen met op koopjes beluste internet bestellers. Lijkenpikkers noem ik ze maar voor het gemak. Die nu hun kans schoon zien om iets op de kop te tikken, nu nog weer net iets goedkoper dan op de online toer. Dit alles dankzij de vooruitgang, dat wel natuurlijk.

Comments are closed.