Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 februari 2019
Agenda
Leap studio

Gezellig weekend BSA Hot Rod Rally bij MC Genemuiden

Geplaatst op: 26 januari 2018

Deze stoere motorrijdster kwam als eerste aan . Tekst en Foto's Joke Veldman

De 41e BSA  Hot Rod Rally is begonnen. Uit België , Duitsland, Engeland zelf uit Slovakije en natuurlijk Nederland kwamen vandaag motoren aan. Na een hartelijk welkom onderling bij aankomst was er binnen lekkere warme koffie en heerlijke appeltaart voor iedereen. Dan spullen uitpakken en tentje opzetten want iedereen bleef kamperen

Marco Prins bracht inmiddels ook zijn Amerikaanse ouwe veld-oven uit 1944 om daarin vis te gaan roken. Dat waarschijnlijk allemaal onder het genot  van een “bijzonder” biertje.

Morgen middag gaat de hele stoet naar Luttelgeest voor een bezoek aan de Orchideeënhoeve. Verder is het een weekend met veel gezelligheid binnen, maar ook buiten rondom de grote pelletkachel. Er is veel livemuziek met zaterdagavond de gave band Gazoline.

Iedereen is van harte welkom aan de Hasselterdijk 13 in Genemuiden.

 

Gepubliceerd door Joke Veldman