Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2019
Agenda
Fenny Jo extra

Hoeden passen op de Stoepverkoop

Geplaatst op: 17 februari 2018

Staat leuk!. Tekst en foto's Joke Veldman

Een stralende zon op de Stoepverkoop van zaterdag: frisjes maar daar kun je je tegen kleden of gewoon een leuke hoed kopen, staat stoer en zit lekker warm. 

Zo was er voor iedereen wel wat te vinden deze dag. Winkeliers gaven forse kortingen en particulieren hadden leuke prijzen op hun artikelen staan. Wel koud om zo lang stil te zitten dus sommigen zaten lekker onder een warme deken Jong en oud waren op de been en tussendoor even een bakje warme koffie of chocolade melk en je kon er weer even tegen. Tot nog toe een super geslaagde dag want ook in de winkels was het enorm druk overal en het kan nog tot 16.00 uur vanmiddag !

Gepubliceerd door Joke Veldman