Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2019
Agenda
Fenny Jo extra

DA Drogisterij Feenstra-Stoter donderdag weer open

Geplaatst op: 12 maart 2018

Donderdag weer open. Tekst en foto's Joke Veldman

Het gaat mooi worden bij DA Drogisterij Feenstra- Stoter in de Langestraat. Een pittige interne verbouwing met een prachtige nieuwe vloer, zorgde voor ontzettend veel stof . Maar na hard werken met hulptroepen zijn de lange rijen met glasplaten inmiddels weer stofvrij. En nu op maandagmorgen gaat het leuke werk beginnen en dat is de herinrichting van de zaak. 

En dat betekent ongelooflijk veel doosjes en flesjes die weer op de plek moeten. Hoe alles er verder uit komt te zien en welke nieuwe merken er komen daarover deze week meer.

Wel een klein tipje van de sluier lichten we op en dat is: donderdag 15 maart vanaf 8.30 uur is iedereen weer welkom in de vernieuwde zaak en de eerst 200 betalende klanten kunnen een heerlijk ruikende attentie verwachten.

Gepubliceerd door Joke Veldman