Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 maart 2019
Agenda
B&B extra

Bij de Sokkensolder zijn ze ‘happy’ voor de zomer

Geplaatst op: 13 april 2018

Zomer ! Tekst en foto's Joke Veldman

Gerryhanne Breman eigenaresse van ‘de Sokkensolder’ is helemaal happy. En dat niet alleen voor haar enorme keuze in happy socks, maar gewoon over haar hele nieuwe zomercollectie in de zaak.

Boven staat alles hutjemutje vol en zijn de druk aan het uitpakken en prijzen . Maar beneden in de zaak is alles keurig op orde en straalt de zomer er uit.

Zo zijn deze ‘sokken’ niet alleen voor de kids maar ook zeer zeker voor volwassenen een ‘hot item’ ! In alle kleuren en met veel mooie printen dit jaar. En met de prachtige schoenen van J.R. Schoenmode staat die combinatie helemaal geweldig.

Verder zijn de vrolijke bandana’s in de mode , veel grote sjaals in alle kleuren en natuurlijk de hoeden en tassen. Ook de ‘hang oorbellen’ zijn weer terug in alle mode kleuren. Armbanden en ketting, prachtige kraagjes met kant en glitter kortom alles hebben ze in huis om u een geweldige kleurrijke zomer te bezorgen .

En met Moederdag in aantocht een bijzonder leuke ‘gevonden flesje uit de zee’ met een briefje met de tekst Goodluck er in een een paar prachtige oorbellen. Of een leuke doos Happy socks ‘my mom’ met 3 paar sokken voor mama erin.

 

Gepubliceerd door Joke Veldman