Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

N6-2 van Ruutvoorn pakt de titel

Geplaatst op: 21 april 2018

Tekst en foto's Gerrit Slurink

Het N6-2 miniteam (11 en 12 jaar) van volleybalvereniging Ruutvoorn pakte zaterdag opnieuw het kampioenschap. Na het kampioenschap in de najaarscompetitie slaagde men er opnieuw in om de titel, met andere tegenstanders, te prolongeren in de voorjaarscompetitie.

Tot zaterdag werden alle wedstrijden gewonnen waardoor de laatste thuiswedstrijd tegen nummer twee Rouveen, gezien de voorsprong op de ranglijst, niet meer van belang was voor het kampioenschap. De 1ste set werd gelijk gespeeld en de 2e nipt verloren maar dat mocht de pret niet drukken. Na afloop kregen de spelers en de trainster de kampioensmedaille en bloemen uitgereikt waarna men gezamenlijk kon genieten van de aangeboden patat enz..

Voor trainster Daniëlle Hilboezen en Ruutvoorn was deze titel een mooi succes. Met vier spelers uit Hasselt en één uit Genemuiden een succesvolle samenwerking in Zwartewaterland onder de vlag van Ruutvoorn. De trainingen zijn voor dit team wel in Hasselt. Op de kampioensfoto staande Pien Slurink, Lynn Boerhof, Ella Selcaig en trainster Daniëlle Hilboezen en daarvoor Jeroen Bruintjes en Chiel Breman.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500