Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nacht van het Gebed

Geplaatst op: 23 mei 2018

Vervolgde christenen vragen altijd om gebed. Om daaraan gehoor te geven organiseert Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed. Met opzet ’s nachts, omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Ook in Genemuiden gebeurt dat in de nacht van 1 op 2 juni weer.

“Duizenden christenen in Nederland en Vlaanderen doen mee. Aan de hand van filmpjes, verhalen en concrete gebedspunten bidden we voor de vervolgde geloofsgenoten uit diverse landen. De Nacht van Gebed bestaat in totaal uit acht gebedsrondes. Elke ronde begint met een filmpje waarin de situatie van een specifiek land aan de orde komt. In het bijbehorende gebedsboekje staat per land nog wat extra informatie en concrete gebedspunten.  Gebedspunten worden dus aangedragen en maakt daardoor het bidden eenvoudiger”, aldus de organisatie.

De interkerkelijke werkgroep Nacht van gebed Genemuiden hoopt dit jaar deze nacht te organiseren in het Hervormd Centrum, Stuivenbergstraat 51; 20:30 – 01:30 uur

Meer informatie volgt later ook via andere mediakanalen, zoals facebook (https://facebook.com/NachtVanGebedGenemuiden) en (digitale) kranten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500