Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Etherpiraten zenden weer uit vanuit de manege

Geplaatst op: 5 juni 2018

Van woensdag 27 juni tot en met zaterdag 30 juni houden de discjockeys van het Genemuider piratenstation S.O.W. een marathonuitzending in samenwerking met keet de pulle. Drie dagen lang brengen zij via FM 107.80 MHz een Nederlandstalig muziekprogramma dat in heel Zwartewaterland via de radio te beluisteren is. De piraten draaien hun platen via de ouderwetse platenspelers en uitsluitend uit een collectie van duizenden vinyl singels. 

De piraten raaien hun plaatjes vanuit een zelf opgezette studio in de Genemuider manege van de Zwartewaterruiters. Voor de uitzending via de 107.80Mhz en het bijbehorende feest zijn vergunningen verleend.

De manege is geopend op donderdag 28 vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. Entree is gratis en voor alle leeftijden toegankelijk. zo wordt er op de zaterdag nog paling gerookt en een visje gebakken. Kom een kijkje nemen in de studio en luister gezellig mee. Voor reactie een groet of verzoek op het radio programma is het nummer 06-11-269-269 voor de bovengenoemde dagen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500