Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kinderdagopvang opent de deuren

Geplaatst op: 11 juni 2018

Afgelopen zaterdag stonden de deuren van kinderdagopvang De Kwaekerties wijd open voor alle kinderen, ouders, grootouders en andere belangstellenden. Peuterspeelgroep ’t Startblok, BSO Heppie Beezz, en de beide groepen van het kinderdagverblijf, De Kwebbels en de christelijke groep De Kleine Ark organiseerden samen een Open Huis. Iedereen kon even een kijkje nemen in alle groepen.

Overal was iets te doen; in de ene groep kon geknutseld worden, in een andere ruimte werden kinderen mooi geschminkt en er werden haren ingevlochten en nagels gelakt en versierd. Er stond een groot springkussen in de aangrenzende zaal van d’ Overtoom en toen het zonnetje door de wolken kwam was het ook fijn om even buiten te spelen. Natuurlijk ontbrak ook een hapje en drankje niet. Veel mensen, soms hele families,  bleven even bijkletsen onder het genot van koffie, thee of een pannenkoek.

“Het was leuk om veel mensen te mogen begroeten en om te zien hoe de kinderen die onze groepen bezoeken trots aan bijvoorbeeld hun opa’s en oma’s lieten zien waar ze altijd spelen en welke knutselwerken ze hebben gemaakt. We kijken terug op een geslaagde morgen. Wilt u graag meer weten over de diverse vormen van dagopvang voor uw zoon of dochter? Neem eens een kijkje op kdc-zwartewaterland.nl. U vindt daar ook alle contactgegevens. Bel gerust voor een rondleiding en een informatief gesprek. U en uw kind zijn van harte welkom!”, aldus de leiding.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500