Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2019
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Wej weun bliede van de zaldoekn veur Vaaier

Geplaatst op: 11 juni 2018

Tekst en foto's Joke Veldman

En het is weer bijna Vaderdag, altijd weer een heel denkwerk wat het dit jaar weer moet worden. Maar behalve alle mooie tekeningen die op scholen worden gemaakt moet er natuurlijk ook een cadeautje komen.

Bij De SokkenSolder hebben ze leuke dingen voor vaders, zo is het nieuwe merk Tinlt sokken net binnen in veel vrolijke prints en kleuren daar zal hij zeker blij mee zijn! En nu voor de speciale Vaderdag prijs geen  € 7.95 maar € 5.95  dus geldig tot en met zaterdag.

Maar ook een leuk idee de giftbox van Happy Socks en Marcmarcs.  Herenportemonnees in veel soorten en kleuren. Of mooie sneakers socks voor de sportieve papa deze zijn er in drie kleuren.

En zoals we begonnen ” Wej weun bliede van de zaldoekn vuer Vaaier ” ( voor de niet Gaellemunigers : )” Wij worden blij van  de zakdoeken voor Vader” deze worden speciaal verpakt in de vorm van een”overhemd met stropdas” dus ook erg leuk om te geven.

Nog even een “tip” voor de papa’s  :  Voor uw jongste kids zijn nu ook de leuke kabelkniekousjes weer binnen in leuke lieve kleuren. Daar zijn ook de mama’s vast erg blij mee.

 

Gepubliceerd door Joke Veldman