Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2019
Agenda
Van Dijk Sociaal (tijdelijk)

Zwartewaterruiters succesvol in Rouveen en op de Veluwe

Geplaatst op: 11 juni 2018

Vorig weekend maakte springamazone Beanke Roeland een prijzenregen mee in Rouveen. Zij kwam uit in de klasse B met drie verschillende paarden, in eigendom van Stal Harke. Met deze paarden domineerde zij de top 3. Ze werd 1e met Imperium met 90 stijlpunten, de 2e plaats in deze rubriek won ze met Haitina met 87 stijpunten en ook de 3e prijs ging naar Roeland. Dit maal met Ina’s Girl met 80 stijlpunten.

Afgelopen week werd de Paardenkliniek de Veluwe dressuurcompetitie georganiseerd waar twee dressuuramazons van de Zwartewaterruiters goed voor de dag kwamen.

In de klasse L2 deed Lisanne Kanis met haar paard Indy mee en reed in de selectieproef naar een 2e prijs met 192,5 punt en een 3 prijs met 187 punt. Met dit resultaat was de combinatie geselecteerd voor de finale die zaterdags gehouden werd. Indy zette daar z’n beste beentje voor en liep een heel goede en constante proef. Met een mooie score van 69,5% won deze combinatie de finale van de dressuurcompetitie!

Janine Flier reed tijdens deze competitie mee in de klasse Z1 met haar paard Hercules. In de selectieproef reden zij tweemaal naar een 1e prijs met 207,5 en 214 punt. Ook zij waren hiermee geselecteerd voor de finale. Met 216 en 222 punt kijkt Flier tevreden terug op een mooie 10e plaats.

Gepubliceerd door Erik Driessen