Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

CDA betwijfelt afvalprestatie Zwartewaterlander

Geplaatst op: 12 juni 2018

Het CDA vraagt zich af of Zwartewaterlanders echt zo goed hun afval scheiden als in een rapport van de ROVA wordt beschreven. Daaruit blijkt dat Zwartewaterlanders de beste ‘afvalscheiders’ in de regio Zwolle zijn. Volgens het CDA zijn dat mogelijk geen reële cijfers. De partij krijgt signalen dat regelmatig restafval in de GFT-bak belandt. Het CDA vraagt daarom aan de gemeente of het afvalbeleid wordt gehandhaafd en wat de sancties zijn bij overtredingen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “CDA betwijfelt afvalprestatie Zwartewaterlander

  1. Last schreef:

    Laat ze er maar eens voor zorgen dat de bewoners van de Verpleeghuizen hun afval ook gescheiden kunnen inzamelen, nu gaat alles, plastic, papier en restafval in één en dezelfde afvalbak. Dat krijg je er nu van als je de zorg helemaal kapot bezuinigd.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500