Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2019
Agenda
Van Dijk Sociaal (tijdelijk)

Christian Riemens kiest voor DOS

Geplaatst op: 12 juni 2018

Na Eric Rotman en Frank Jansen kiest ook Christian Riemens voor DOS Kampen. De 30-jarige middenvelder speelde acht jaar bij de eerste selectie van Sportclub Genemuiden, maar maakt sinds dit seizoen onderdeel uit van het tweede. Hij kiest nu toch weer voor een hoger niveau.

“Ik heb al een paar wedstrijden kunnen bekijken en al met al heb ik voor mijzelf een duidelijk beeld kunnen vormen van het geheel. Het is een echte volksclub wat mij uitermate aanspreekt”, zegt Riemens op de website van de Kamper club, die in het verleden Nederlands kampioen werd. Met de ‘poelenten’ hoopt Riemens naar de eerste klasse te promoveren.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen