Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2019
Agenda
Van Dijk Sociaal (tijdelijk)

Na een spannende dag de vlag uit

Geplaatst op: 13 juni 2018

Carolien Altena. Tekst en foto's Joke Veldman

Veel vlaggen wapperen vandaag met de tas in top. Wat was het spannend voordat dat verlossende telefoontje eindelijk kwam. Sommige werden alleen gebeld als ze het niet hadden gehaald, maar het Agnieten College in Zwartsluis belde iedereen. Wachten, wachten en wachten dus.

Sommige hadden niet geslapen of konden niet eten, maar uiteindelijk kwam het bericht toch en dan kon bij velen de vlag uit en de spanning veranderde in enorme blijdschap en enthousiasme.

Carolien Altena was net door haar ouders opgehaald van Schiphol van een vakantie in Canada en kreeg het verlossende telefoontje op de terug weg. Dat zal een flink gejuich geweest zijn in de auto .

Tijdens onze ‘vlaggenjacht’ bleken ook Rosalie Akkerman – Gerrieke Beens – Juan Huisman – Johan Altena – Carolien Altena- Nathanael Eenkhoorn – Samantha Heldoorn – Shannon van Keulen – William Altena -Manoah Eenkhoorn –  Thirza Eenkhoorn en Vincent Visscher geslaagd.

Maar ook was er teleurstelling, want niet iedereen was geslaagd, maar nog deze maand volgt een herexamen. Dus wie weet komt daar gewoon de vlag iets later te hangen. Voor al diegene natuurlijk nog heel veel succes gewenst !

Hebben we jou vandaag bij onze ‘vlaggenjacht’ gemist stuur dan snel even je foto met vlag naar redactie@genemuidenactueel.nl en wij plaatsen hem bij alle andere ‘geslaagde’ foto’s.

Jolette Bennink deed dat al: zij feliciteert buurman Johan Voorhorst, waar ook de vlag uitging. Ook Tara Beens, Jan Beens en Anouk Heetebrij hebben de vlag uit.

 

Gepubliceerd door Joke Veldman