Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nog een doelman voor Sportclub

Geplaatst op: 15 juni 2018

SC Genemuiden heeft zich met Eser Elmali van ASVD op de valreep versterkt met een nieuwe keeper: Hij moet de keepersproblematiek oplossen die is ontstaan omdat Erwin Henniphof opnieuw geopereerd moet worden, terwijl Flier is gestopt. Eerder was al bekend dat doelman Daan Huiskamp van Spakenburg naar Genemuiden komt.

Elmali is een voormalig Turks jeugdinternational die in Zwolle woont. Hij is opgeleid met PEC en keepte ook drie jaar voor FC Emmen. In SC Genemuiden ziet Elmali een nieuwe uitdaging. Eerder maakte DOS bekend dat de keeper naar Kampen zou komen.

In zijn dagelijks leven is hij eigenaar van The Dutch Goalkeepers Academy en is keeperstrainer bij PEC Zwolle Vrouwen (selectie Eredivisie). Met het aantrekken van Elmali haalt SC Genemuiden dus opnieuw een doelman binnen met veel ervaring.

Buiten de twee doelmannen komen Jeremy Jonker van CSV Apeldoorn en Jan Hooiveld van Harkemase Boys naar Genemuiden. Daar tegenover staat het vertrek van Erik Rotman en Frank Jansen (DOS) en Menting en Hagenaauw (ACV). Bovendien stoppen Albert Flier, Jacco Riemens, Robert Boes en Raymond Beukeveld. Aan trainer Jan van Raalte kortom de taak om een nieuw elftal op te bouwen en daarin ook de kans te geven aan jonge talenten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500