Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters in de prijzen

Geplaatst op: 17 juni 2018

Op diverse plekken waren de Zwartewaterruiters succesvol met zowel dressuur als springen. In Staphorst kon er worden deelgenomen aan een dressuurwedstrijd voor paarden. Hier waren Janine Flier en Jenine Altena bij de prijzen.

In de klasse M2 reed Janine Flier mee met haar paard Harley. Ze reden tweemaal heel sterk, waarmee de combinatie dan ook beide rubrieken won met mooie scores van 219 en 203.5 punt.

Jenine Altena had Imposant gezadeld voor de klasse L1. Zij behaalden een 3e prijs met een goede score van 194,5 punt. In Elim waren Maud van Rees en Mirthe Bakker te zien in de dressuurring.

Maud van Rees reed met haar pony Warenzo een nette proef in klasse B categorie DE. Met een hoge score van 209 punt wonnen zij de 2e prijs.

Mirthe Bakker en Sultan deden mee in de klasse Z2 categorie C. Ook deze combinatie behaalde een podiumplaats, een 1e prijs met een score van 234 punt.

Tijdens de Almelose Ruiterdagen kwam Carolien Altena met haar pony Komeet aan start in de klasse M2 categorie D. In een groot deelnemersveld van wel 27 combinaties behaalden zij een 5e prijs met 190,5 en 197 punt.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500