Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 februari 2019
Agenda
Leap studio

Genemuider chauffeurs op pad voor KiKa

Geplaatst op: 20 juni 2018

Vier chauffeurs, waaronder twee uit Genemuiden, gaan met twee trucks van het Hasselter bedrijf Prins Transport de komende dagen op pad voor het goede doel. In het Italiaanse Toscane wordt voor de vijfde maal de gesponsorde wielerwedstrijd Giro di Kika verreden. De chauffeurs van Prins rijden met koelwagens naar het zuiden om het peloton te kunnen voorzien van eten en drinken.

Pieter Jan Gijze uit Zwolle en Jannes Kolk en Tiem Eenkhoorn uit Genemuiden staan woensdagochtend te popelen om te vertrekken. Aan het begin van de middag rijden ze naar Waalwijk voor de bevoorrading en om de vierde chauffeur Lex Stolk uit Gouda op te pikken. Donderdagochtend rijden de wagens van Prins met nog twee trucks naar Italië.

Pieter Jan rijdt zet zich al voor het derde jaar in als chauffeur voor de wielerronde waarmee geld wordt ingezameld voor de bestrijding van kinderkanker. “Wij kunnen niet fietsen, maar wel een vrachtwagen besturen en kunnen zo ons steentje bijdragen. Wij offeren onze vakantiedagen op voor het goede doel en Jack Prins stelt zijn auto’s ter beschikking”, vertelt Pieter Jan.

De chauffeurs kunnen ook nog gesponsord worden via hun persoonlijk pagina’s:

Jannes Kolk; https://www.girodikika.nl/jannes-kolk#

Tiem Eenkhoorn: https://www.girodikika.nl/tiem-eenkhoorn
Pieter Jan Gijze: https://www.girodikika.nl/pieter-jan-gijze
Lex Stolk: https://www.girodikika.nl/lex-stolk

Gepubliceerd door Erik Driessen