Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 februari 2019
Agenda
Leap studio

Versterking voor schaatsploeg Palet

Geplaatst op: 9 juli 2018

Komend marathonschaatsseizoen zal de Heerenveense Melissa Wijfje Team Palet Vastgoedonderhoud versterken. De rijdster afkomstig van Team Justlease.nl had al onderdak gevonden bij het langebaanteam van Gewest Fryslân maar ziet in het marathonschaatsen een mooie uitdaging en ideale aanvulling naast haar langebaan ambities.

Ploegleider Eelco Kooistra: “We staan er om bekend dat we de wedstrijden hard maken, met de komst van Melissa hebben we er een pure hardrijdster bij die ons hier komend seizoen zeker bij gaat helpen. Na het stoppen van Elma de Vries begon de zoektocht naar een vervangster. Door de samenwerking welke wij hebben met Gewest Fryslân kwam Melissa op ons pad. Een mooie aanvulling voor ons team.”

“Dat ik komend seizoen marathons zou rijden was wel zeker. Dat Team Palet Vastgoedonderhoud mij vervolgens de kans biedt om bij hen aan te sluiten is perfect. Mede door de samenwerking die er is tussen Team Palet en het Gewest Fryslân zijn er korte lijnen tussen sporters en begeleiding”, aldus de kersverse nummer 34 uit het damespeloton.

Het team van de hoofdsponsor uit Genemuiden zal komend seizoen naast Melissa bestaan uit Jade van der Molen (HEERENVEEN), Imke Vormeer (MEPPEL) en Ineke Dedden (HEERENVEEN). Het marathonschaatsseizoen begint op zaterdag 20 oktober in Amsterdam.

Gepubliceerd door Erik Driessen