Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 februari 2019
Agenda
Leap studio

Obstaclerun verplaatst naar september

Geplaatst op: 10 juli 2018

Door problemen rondom de vergunning is besloten om de obstaclerun te verzetten naar zaterdag 8 september. Het evenement is een samenwerking tussen een aantal jongeren onder leiding van Stichting Welzijn MensenWerk en de survivalbrothers.nl 

Op een parcours van 5 en 8 km rond de wijken TAG en Greente worden 23 en 31 hindernissen uitgezet, waaronder een “kleine glijbaan”. Bij de family run kan aangegeven worden om een 3 km route te lopen, leeftijden vanaf 12 jaar, voor de family run is de leeftijd in overleg met de organisatie.

De ‘buuz’nsnieder editie’ is een natte run en kenmerkt zich door verschillende doorwadingen. “Wij willen de deelnemers een mooi stukje Genemuider historie laten ervaren, door in de huid te kruipen van de biezensnijder. De biezenindustrie stond aan de basis van de huidig tapijtindustrie”, aldus de organisatie.

Vanaf 10:00 uur tot 15:00 uur gaat er gestart worden in verschillende groepen. Vooraf bij alle categorieën is er een gezamenlijke warming up verzorgd door Sport en Wellness Zwartewater. Na afloop is er douche en kleedgelegenheid aanwezig.

“Deze run organiseren we voor het goede doel, namelijk de Antoni van Leeuwenhoek foundation. Je kunt je laten sponsoren (niet verplicht) door familie en vrienden, dit kun je op het inschrijfformulier naast het inschrijfgeld afzonderlijk invoeren. Opgeven kan tot 01-09-2018 DEELNAME OP EIGEN RISICO, Zwemdiploma verplicht, tijdens de run worden er foto`s en filmopnames gemaakt.”

Kosten €6,- en €7,50,- per deelnemer.

https://www.facebook.com/ events/176281933034780/?ti=cl
Instagram  obstaclerun.gnm
Ook op survivalbrothers.nl kunt u alle informatie en links vinden voor opgave van deelnemers en vrijwilligers.
Inschrijven op:
https://inschrijven.nl/ idealformulier?id= 2018090850827&tl=nl

Gepubliceerd door Erik Driessen