Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 februari 2019
Agenda
Leap studio

Zomerbraderie druk bezocht

Geplaatst op: 11 juli 2018

'Gezelligheid. Tekst Erik Driessen Foto's Joke Veldman

De zomerbraderie in het centrum werd woensdagmiddag goed bezocht. Direct na 14.00 uur slenterden al veel mensen langs de zeventig kramen en het andere vermaak. En aan de gezichten te zien, kwamen er veel van buiten Genemuiden. De zomerbraderie blijkt kortom nog steeds een trekker.

Het evenement zit de laatste jaren ook weer in de lift. Nieuwe impulsen hebben de braderie goed gedaan. Zo was de Markt omgetoverd tot een kunstzinnige straat waar liefhebbers onder meer workshops konden volgen. Ook de inwendige mens kon hier worden verrast. Kinderen konden zich verder ook uitleven op een springkussen en in de draaimolen.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen