Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werk Nijverheidstraat binnenkort hervat

Geplaatst op: 18 juli 2018

Aannemer Schagen Infra begint op 31 juli weer met de wegwerkzaamheden op het bedrijventerrein. Dat meldt de gemeente Zwartewaterland. De aansluitingen van de Schering en Blokmat met de Nijverheidstraat worden afgesloten. Doorgaand verkeer op de Nijverheidstraat blijft mogelijk.

Tussen 13 en 24 augustus wordt de Nijverheidstraat aangepakt bij de kruisingen met de Blokmat en de Schering. Het is niet mogelijk vanaf de rotonde de Nijverheidstraat op te rijden. Tankstation Esso en autobedrijf Naberman blijven wel bereikbaar vanaf de rotonde. Hiervoor wordt een tijdelijke bypass aangelegd.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Puttenstraat. Fietsers en voetgangers kunnen de werkzaamheden passeren. Ook wordt tijdens deze twee weken groen beton aangebracht op de kruispunten Nijverheidstraat-Spoelstraat en Nijverheidstraat-Hasselterdijk.

In week 36 tot en met 38, van 3 tot en met 21 september, worden de kruisingen Sisalstraat, Jutestraat en Biezenstraat met de Nijverheidstraat van groen beton voorzien. Elke week één kruising. Verkeer wordt lokaal omgeleid.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500