Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 februari 2019
Agenda
Leap studio

IJSkoude verrassing in de Meente

Geplaatst op: 7 augustus 2018

Heerlijke verrassing ! Tekst en foto's Joke Veldman

Dinsdagmiddag werden alle bewoners van De Meente en personeel getrakteerd op een IJS koude verrassing.  D’ijsko uit de Kruisstraat kwam in samenwerking met een gulle anonieme gever ruim 300 ijsjes uitdelen. 

Het werd ontzettend druk in de ontmoetingsruimte want met dit weer was dat een reuze verrassing en wilde iedereen wel zo’n heerlijke ijsco. Voor diegene die niet naar beneden konden of die slecht ter been waren werd alles netjes bezorgd en zo werd er niemand overgeslagen.

Dus gulle gever & D’ijsko het was echt een verfrissende verrassing met deze hoge temperatuur en iedereen was reuze dankbaar !

Gepubliceerd door Joke Veldman