Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 februari 2019
Agenda
Leap studio

Ook dit jaar weer boegsprietlopen

Geplaatst op: 7 augustus 2018

Ook dit jaar organiseert Welzijn Mensenwerk weer het boegsprietlopen en spijkerbroekhangen in samenwerking met ‘de vijf gebroeders’. Op woensdag 29 augustus kan iedereen zich vanaf 18.45 uur inschrijven. We starten kort na de inschrijving. Ook dit jaar zijn er weer 3drie categorieën. Namelijk 12-, 12+ en 18+.

Kindervlooienmarkt:
Dit jaar is er weer een kindervlooienmarkt voor kinderen tot 16 jaar. Kom op donderdagmiddag met je spulletjes en een kleedje naar het Havenplein en schrijf je in voor 3 euro. Aan het einde van de dag krijg je 2 euro terug als je alles netjes hebt achtergelaten, het overige geld gaat naar een lokaal goed doel. De vlooienmarkt is op donderdag 30 augustus van 12.00 tot 16.30 uur!

Gepubliceerd door Erik Driessen