Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Genemuidenaren gaan Noordzeevissen

Geplaatst op: 9 augustus 2018

Een grote groep jongens/mannen gaat zeevissen op 22 augustus op de Noordzee. “We hebben de hele boot MS Tender afgehuurd en varen vanuit Lauwersoog richting de Noordzee. De Onlinebus brengt ons vanuit Genemuiden naar de boot, er kunnen 55 personen mee. We hopen klokslag 05.00 uur te vertrekken vanaf de kleine parkeerplaats bij de Bethelkerk. Rond 19.00 uur hopen we weer terug te zijn in Genemuiden”, zegt de organisatie.

De kosten zijn € 65 per persoon, maar daarmee is niet alleen de bus en de boot betaald, maar ook een huurhengel en de nodige catering zoals een broodje, koffie of thee, fris etc. De netto opbrengst is bestemd voor de aflossing van de bouw van de Bethelkerk. De kosten moeten vooraf betaald worden. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, maar vol = vol. Aanmelden kan bij Martin Heutink, 06-37181038. Liefst via WhatsApp, maar bellen kan ook. “We hopen op mooi, rustig weer en een gezellige dag met elkaar.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500