Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel wegwerkzaamheden in Zwolle

Geplaatst op: 7 september 2018

Deze maand vinden in Zwolle diverse werkzaamheden aan de weg plaats. Deze kunnen gevolgen hebben voor het verkeer. Een overzicht van het geplande werk:

Ceintuurbaan – Kuyerhuislaan
Op de kruising Ceintuurbaan – Kuyerhuislaan wordt gewerkt aan de verkeerslichten. In weekend van 7 tot en met 9 september zijn de verkeerslichten vanaf vrijdagavond 20.00 tot en met zondag 17.00 uur buiten werking. Ook zijn er rijstroken afgesloten. Voor de Kuyerhuislaan en de Wipstrikkerallee geldt een omleiding. Verkeer op de Ceintuurbaan blijft doorgang behouden. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te regelen.

Oldeneelallee – kruising N35
Op 11 en 12 september wordt tussen 19.00 en 06.00 uur gewerkt aan de verkeerslichten op de Oldeneelallee – kruising N35. Tijdens de werkzaamheden is de Oldeneelallee tussen de Heinoseweg en de N35 afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Marsweg – Hortensiastraat – Leo Majorlaan – Ceintuurbaan.

Aansluitend op de nachtelijke werkzaamheden worden op dinsdag 12 september tussen 09.00 en 15.30 uur afrondende bestratingswerkzaamheden uitgevoerd. Hiervoor worden rijstroken op de N35, Ceintuurbaan en Oldeneelallee afgesloten. Er blijven rijstroken beschikbaar voor het verkeer.

Ceintuurbaan – Dr. Spanjaardweg
Op de kruising Ceintuurbaan – Dr. Spanjaardweg wordt ook gewerkt aan de verkeerslichten. In het weekend van 21 tot en met 23 september zijn de verkeerslichten buiten werking. Ook zijn er rijstroken afgesloten. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te regelen.

Ceintuurbaan
Op de Ceintuurbaan vinden tussen de Dr. Spanjaardweg en de Dr. Van Heesweg (ter hoogte van Isala op de rijbanen richting de A28) asfalteringswerkzaamheden plaats. De werkzaamheden worden in de avond en nacht uitgevoerd (tussen 19.00 en 06.00 uur) van 26 tot en met 29 september. Verkeer wordt omgeleid via Leo Majorlaan, Wipstrikkerallee – Vechtstraat – Meppelerstraatweg .

Blaloweg
Op de Blaloweg vinden ook asfalteringswerkzaamheden plaats in de periode van 26 tot en met 29 september. Deze worden uitgevoerd ter hoogte van Scania, in de richting van de A 28. Gewerkt wordt tussen 19.00 en 06.00 uur. Alle verkeer richting A28/meubelboulevard wordt omgeleid via Hasselterweg en Westenholterallee.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500