Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Een plus één is drie bij Training Club

Geplaatst op: 14 september 2018

“We dachten na over verdere groei en vernieuwing en toen kwamen ineens Roy en Alexander op ons pad”, zegt Marga Eenkhoorn over de samenwerking die Welness Center Zwartewater van Alwin Visscher aangaat met The Training Club uit Dedemsvaart. Dat bedrijf is drie jaar bezig in Dedemsvaart en zocht juist naar nieuw te ontginnen grond. Kwestie van één plus één is drie: vanaf nu gaat Welness Center Zwartewater door het leven als Training Club Zwartewater.

Medewerkers zijn druk bezig met het installeren van nieuwe apparaten. En ondertussen maken ze kennis met elkaar, want ‘ineens’ zijn er nieuwe collega’s. Alwin en Marga willen echter meteen het beeld uit de wereld halen dat er veel gaat veranderen bij het bedrijf. “Absoluut niet zelfs, we gaan op dezelfde laagdrempelige manier door met dezelfde gezichten. Dit blijft de accommodatie voor iedereen die wil sporten. We gaan alleen ons aanbod flink uitbreiden de komende weken.”

En dat is op korte termijn mogelijk dankzij de samenwerking met The Training Club, zegt Marga. “Fitness verandert voortdurend. Hypes en trends volgen elkaar in rap tempo op. Daarin moet je als bedrijf meegaan en door samen te werken met Roy en Alexander is dat mogelijk. Zij bieden in Dedemsvaart hele mooie programma’s aan, die we de komende maanden ook in Genemuiden gaan introduceren.”

Roy en Alexander zijn Roy van Zijl en Alexander Godschalx. Samen hebben ze veel kennis en ervaring in de sportwereld en de gezondheidszorg. Hun specialismen bundelden ze drie jaar geleden in The Training Club en ondertussen sporten 1200 mensen uit Dedemsvaart en omgeving bij hen. “Een belangrijke trend is dat mensen steeds korter trainen. In plaats van anderhalf uur komen ze een half uur, terwijl ze wel hetzelfde resultaat boeken. Tegelijkertijd houden ze plezier in sporten, zodat ze ook een paar keer per week komen. Wij hebben speciaal voor deze doelgroep ‘small group trainingen’ ontwikkeld en daar beginnen we ook in Genemuiden mee”, vertelt Van Zijl.

Ook komt er in Genemuiden E-gym (elektronische fitness), een systeem waarbij de prestaties en capaciteiten van een sporter volledig op elkaar worden afgesteld. “Ze zien op een app bovendien voortdurend wat de resultaten van de arbeid zijn. Alles meten is een andere trend in fitness. Mensen vinden dat leuk, praten er met anderen over en halen er veel motivatie uit”, aldus Van Zijl.

Met de vernieuwingen is Training Club Zwartewater helemaal klaar voor de toekomst, zo is de overtuiging. “Wij hebben de afgelopen negen jaar een mooie basis gelegd. Sporters komen veel uit Genemuiden en Hasselt, maar ook van buiten bijvoorbeeld Zwartsluis en Sint Jansklooster. Wij zijn ervan overtuigd dat we een nog bredere doelgroep kunnen aanspreken, onder meer door de nieuwe programma’s die we binnenkort presenteren. De drempel om te sporten ligt bij ons nog steeds heel laag.”

Kijk voor meer informatie op www.thetrainingclub.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500