Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2018
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Rinos kiest voor ‘groene’ heftrucks van Van Dijk

Geplaatst op: 14 september 2018

Van Dijk Heftrucks droeg deze week officieel vier nieuwe Linde elektrische heftrucks over aan mattenfabrikant Rinos. De prettige dertigjarige samenwerking tussen beide Genemuider ondernemingen is hiermee vergroend en up-to-date.

Door de oplevering van de ‘groene’ heftrucks wordt Rinos geholpen om optimaal gebruik te maken van de recent geïnstalleerde zonnepanelen. Dankzij deze zonnepanelen worden de kokosmatten volledig geproduceerd met duurzaam opgewekte energie. En sinds deze week lopen ook de nieuwe Linde heftrucks met oplaadbare accu op deze zonne-energie.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *