Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

SCEG-kraam op het Havenplein

Geplaatst op: 14 september 2018

Eikoerei 2018 start vanavond 0m 19.30 uur met de streektaalavond in het Hervormd Centrum aan de Stuivenbergstraat. En morgen is er vanaf 10 uur hopelijk veel reuring, drukte in het stadscentrum. SCEG zorgt voor veel activiteiten, zowel voor volwassenen als kinderen, op en rond het Havenplein.

Vergeet tijdens het bezoek niet om ook even bij de SCEG informatiekraam langs te gaan. Hier vinden belangstellenden informatie over activiteiten die SCEG de komende maanden zal organiseren, zoals de excursie naar een Duitse scheepswerf, de Bokkentocht en verschillende workshops, waaronder

Het maken van een kerstkrans, een flessentuintje of een beeld. Aanmelden daarvoor kan bij de kraam die op het Havenplein staat, in de hoek bij de muziektent.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500