Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 juni 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Brand Oil gaat shop sluiten

Geplaatst op: 9 oktober 2018

Grietje in 'haar shop' Tekst en foto's Joke Veldman

Brand Oil aan de Sisalstraat gaat eind van dit jaar de shop sluiten . Vanaf die tijd wordt het dus een onbemande benzinepomp. Het was onder het personeel al enige tijd bekend maar vandaag was het officieel en dat betekende ook dat ze allemaal ontslag hebben gekregen.

Grietje die inmiddels al 8 jaar werkzaam is vind het net als haar collega´s ontzettend jammer. En zoals ze zegt ” De gezellig koffie praatjes en een balletje gehakt, dat is dan verleden tijd”.  “Maar wie weet vinden we met zijn vieren wel een leuke baan waar we gewoon weer samen verder gaan” ?

De openingstijden zullen de komende tijd misschien wat worden aangepast maar dat zal dan staan aangegeven.

Gepubliceerd door Joke Veldman