Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 juni 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Boek Altena in Historisch Centrum

Geplaatst op: 10 oktober 2018

Tijdens de Biestemærk op 16 oktober a.s. zal Jan Altena Hzn uit Hardenberg van 13.00 tot 17.00 uur in het ‘Historisch Centrum Genemuiden’ aanwezig zijn. Er is dan gelegenheid het Altena-boek in te zien en te bestellen. Ook zal hij andere uitgaven over de families Altena en Blom meenemen.

Voor iedereen die niet in de gelegenheid is en toch belangstelling heeft voor het boek, is (bij voorkeur) een mailtje naar JanAltena@hetnet.nl vóór 17 oktober a.s. voldoende. De bestelde boeken kunnen dan op zaterdag 27 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur op het ‘Historisch Centrum Genemuiden’ worden opgehaald. Er worden in dit bijzondere geval geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor hen die niet in de gelegenheid zijn om naar het ‘Historisch Centrum Genemuiden’ te komen, is dit boek vanaf nu rechtstreeks bij boekhandel Heijink in Hardenberg te bestellen via tel. 0523-261392, via email heijinkboek@planet.nl of via de facebookpagina. Prijs € 22,95 excl. verzendkosten. Men krijgt dan het boek toegestuurd.

Gepubliceerd door Erik Driessen