Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 juni 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

Van Raalte bezig aan laatste seizoen

Geplaatst op: 10 oktober 2018

Foto Helmich Lubberts

Hoofdtrainer Jan van Raalte heeft het bestuur van SC Genemuiden dinsdagavond laten weten na dit seizoen Sportclub te gaan verlaten.

Van Raalte is bezig aan zijn 3e seizoen bij Sportclub. De drukke verantwoordelijke baan bij Woon Friesland in combinatie met de vele reisuren en tijd heeft Van Raalte doen besluiten aan het eind van het seizoen te stoppen bij SC Genemuiden.

“Samen met de 1e selectie wil Jan uiteraard er alles uithalen om dit seizoen zo hoog mogelijk te eindigen en hij geeft zo het bestuur van SC Genemuiden ruim de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer voor het komende seizoen”, aldus Sportclub.

Gepubliceerd door Erik Driessen