Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duitse sponsor voor WK Telefoonboekbiljarten

Geplaatst op: 13 oktober 2018

Het WK-telefoonboekbiljarten dat op 23 februari 2019 weer wordt georganiseerd, krijgt een steeds groter internationaal gehalte. Naast deelnemers uit verschillende landen is er nu ook een buitenlandse hoofdsponsor gevonden. De Firma Reinkemeier uit het Duitse Rietberg heeft in de afgelopen week zijn naam aan het steeds meer aan prestige winnende evenement gegeven.

Reinkemeier is geen onbekende naam in Genemuiden. Het bedrijf doet sinds jaren zaken met de plaatselijke tapijtindustrie. De firma levert goederen aan verschillende grote bouwmarktketens en beschikt tevens over een eigen uitgebreid wagenpark waarmee de goederen getransporteerd worden. Het werkt ook nauw samen met Verhoek Transport.

Het bestuur van HZW is erg blij met een sponsor van dit kaliber. “Het toernooi is als een geintje begonnen”, zegt René Bonthuis van de organisatie “Maar inmiddels is het een serieus toernooi geworden. Volgende maand gaan we een heuse interland spelen in België. Wie weet waar dit allemaal nog naar toe gaat leiden”.

Op de foto een delegatie van de Firma Reinkemeier, met in het midden de directeur van het bedrijf,  Bernhard Reinkemeier.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500