Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

B&S Media weer in de prijzen

Geplaatst op: 18 oktober 2018

B&S Media Internetmarketing ontvangt voor het tweede jaar op een rij een FD Gazellen Award! Het internet marketing bureau uit Kampen is door Het Financieel Dagblad opnieuw geselecteerd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

B&S Media Internetmarketing is FD Gazelle 2018 en genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2018! “Vorig jaar waren we al vereerd om ons FD Gazelle te mogen noemen” aldus Sander Schilder en Robbie Bremer, eigenaren van B&S Media. “En om deze award dit jaar weer te winnen is natuurlijk geweldig!” Om in aanmerking te komen hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria. “We zijn dan ook enorm trots op deze prestatie en het is een groot compliment voor ons hele team. Natuurlijk blijven we doorgroeien met B&S Media. Zowel in aantal werknemers en relaties, als wat betreft onze dienstverlening.”

FD Gazellen Awards 2018

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 15e keer uitgereikt aan Nederlandse bedrijven. Om relevant te blijven, zijn de criteria aangescherpt. Zo wordt naast de procentuele omzetgroei van minimaal twintig procent over een periode van drie jaar ook de winstmarge en personeelsgroei meegenomen in de rangschikking.

De prijsuitreiking voor de regio Oost vindt plaats op 13 november in het Theater Orpheus te Apeldoorn. B&S Media is persoonlijk uitgenodigd om de prestigieuze ondernemersprijs in ontvangst te nemen. Tijdens deze feestelijke uitreiking maakt het Financieel Dagblad tevens de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen bekend.

Over B&S Media Internetmarketing

B&S Media Internetmarketing is een full-service internet marketing bureau uit Kampen, waar met meer dan 25 specialisten op het gebied van Google Ads, SEO en webdesign wordt gewerkt aan het ontwikkelen en beter vindbaar maken van websites en webshops.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500