Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 december 2018
Agenda
Zwolsche Adviesgroep 500

Duurzaam wijzer worden in speciale woonwinkel

Geplaatst op: 7 december 2018

Erik Nijhof (OVG) en Egbert Brouwer ondertekenen contract.

Genemuiden heeft sinds vrijdagmiddag een WoonWijzerWinkel. Deze tijdelijke ‘pop-up store’ is gevestigd in het pand van de OVG. Het is pas de tweede WoonWijzerWinkel van Nederland. Bezoekers zien daar alle mogelijke duurzame oplossingen voor woningen. Ook is er altijd iemand aanwezig die helpt bij bijvoorbeeld het aanvragen van offertes. Gedeputeerde Traag van de provincie en burgemeester Bilder openden de winkel. Bij dat moment waren veel vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en overheden aanwezig.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *