Al 12 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 maart 2015
Agenda
  • 29 maart 2015

    Gezellige Vrienden van de Kaaihof

    82 views

    Vrienden van de Kaaihof nieuwe stijl trok zaterdagavond een kleine honderd bezoekers. Die keken onder meer naar Uncle John, de nieuwe band van Jerry Hoekman en Stefan Verhoek.

    Lees verder... kaai4

  • Zwolsche Adviesgroep 500
  • 28 maart 2015

    Ruutvoorn hard onderuit

    69 views

    Dames 1 van Ruutvoorn had uit bij Reva in Gorredijk geen schijn van kans. De Genemuidenaren verloren met 4-0 van de middenmotor. Setstanden 25-17, 25-18, 25-20 en 25-19. De ploeg van Edwin van der Haar staat vierde op de ranglijst.

    Lees verder...

  • 'd Overtoom
  • 28 maart 2015

    Martijn Jansen over zoveelste knotsgekke duel

    169 views

    Martijn Jansen was zaterdag omringd door veel jonge spelers. Hij kijkt in Sportclub TV terug op het maffe duel tegen de IJsselmeervogels.

    Lees verder...

  • Riezebos 500
  • 28 maart 2015

    Kabouters Genemuiden ook tegen de Vogels

    215 views

    Ook de kleinste voetballertjes van Sportclub speelden tegen de IJsselmeervogels, op het hoofdveld van Sportpark De Wetering, het waren toernooitjes van vijf tegen vijf, alleen het weer liet het vandaag afweten. Toch had de jeugd aan toeschouwers

    Lees verder...

  • Galerie Roots 500
  • 28 maart 2015

    Talentenveiling in Hervormd Centrum

    303 views

    Het Hervormd Centrum was zaterdagmiddag het decor voor een talentenveiling. Er werd volop geboden en meegedongen. Foto’s Erik Eenkhoorn.

    Lees verder... Foto's Erik Eenkhoorn

    Foto's Erik Eenkhoorn

  • Deltadrukker 500
  • 28 maart 2015

    Uniek podium in de Omloop (video)

    292 views

    Pascal Eenkhoorn kon het zaterdag net niet afmaken in de Omloop van Noordwest Overijssel. De Genemuidenaar kwam in de eindsprint met een kopgroep van zes te vroeg op kop. Dennis van der Horst uit Hasselt kwam er nog net overheen en won zo de loodzware wedstrijd. Een unieke Zwartewaterlandse dubbelslag dus in Genemuiden. Kijk ook […]

    Lees verder... Pascal Eenkhoorn legt het net af. Foto Erik Eenkhoorn

    Pascal Eenkhoorn legt het net af. Foto Erik Eenkhoorn

  • 28 maart 2015

    Piepjong Sportclub met lege handen

    386 views

    Een geweldig strijdend Sportclub Genemuiden kreeg zaterdag tegen de IJsselmeervogels niet wat het verdiende: 3-4. Daarmee ging een piepjong Genemuiden ten onder tegen een net wat sluwere ploeg uit Spakenburg. Genemuiden begon met de jongelingen Duinkerken, Heutink en Breman in de basis. Breman is in december pas 16 jaar geworden en is de jongste speler […]

    Lees verder... IMG_9771-BorderMaker

  • 28 maart 2015

    Prachtige wielerronde door de regio

    323 views

    Erik Eenkhoorn zat zaterdagochtend in de volgauto van de nieuwelingen-koers van de Omloop van Noordwest Overijssel. Een prachtige belevenis.

    Lees verder... 20150328-IMG_8686

  • 28 maart 2015

    Zeer jeugdig Sportclub tegen IJsselmeervogels

    158 views

    Hans van Dijkhuizen stelt vanmiddag Olivier Duinkerken, Matthias Breman en Karlo Heutink op in het duel tegen IJsselmeervogels. Het jeugdige trio staat in de basis door de vele blessures en schorsingen. Daar tegenover staat de terugkeer van de ervaren Patrick Lip. Het duel begint om 14.30 uur. Later vanmiddag uitgebreid verslag online.

    Lees verder...

  • 28 maart 2015

    Gratis overvaren…

    436 views

    Passagiers op de pont waren zaterdag blij verrast. Betalen is deze zaterdag namelijk niet nodig. Alle tassen en materialen zijn al ingeleverd bij Connexxion, maar de nieuwe zijn nog niet gearriveerd. Gratis overvaren kortom tussen Genemuiden en Zwartsluis!

    Lees verder...

  • WZT 500
  • 28 maart 2015

    Verkoop van de Chr. Gererfomeerde Kerk

    265 views

    Vandaag was de verkoop van de Christelijk Gereformeerde Kerk in de Meente, Het was er gezellig druk en er waren tal van activiteiten voor de jeugd, waaronder sjoelen en ballondarten. Verder was er van alles en nog wat te koop.

    Lees verder...

  • Sigrid 500
  • 28 maart 2015

    Dikke banden race voor ‘echte’ race

    196 views

    De Omloop van Noordwest Overijssel begint en eindigt vandaag in Genemuiden. Lokale favoriet is natuurlijk Pascal Eenkhoorn, die vanmiddag start in de juniorenkoers. Vanochtend konden kinderen hun talenten al tonen tijdens de dikke banden race van de Rabobank IJsseldelta. De bekende jonge schaatser Rutger Eenkhoorn won die. Onze fotograaf Erik Eenkhoorn zit vandaag in de volgauto. Later […]

    Lees verder... IMG_9594-BorderMaker

  • 28 maart 2015

    Bonnen tijdens grote verkeerscontrole

    233 views

    De politie heeft vrijdagavond een alcoholcontrole gehouden in en rondom de gemeenten Zwartewaterland, De Wolden, Meppel, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst. In totaal moesten 1781 bestuurders blazen. Hiervan hadden vijf bestuurders te veel alcohol gedronken en zij kregen een proces-verbaal. Daarnaast bliezen twee bestuurders net onder de toegestane norm, zij hebben een waarschuwing gekregen. Het verkeer is […]

    Lees verder...

  • 27 maart 2015

    Mysterie Tagbos opgelost!

    393 views

    Het roodwitte afzetlint om een bomengroep in het Tagbos was voor veel mensen een mysterie, onze fotograaf Erik Eenkhoorn ging op onderzoek uit en wist te achterhalen waar dit lint voor diende. Er was een smokkeltocht georganiseerd door het Hervormd Jeugdwerk voor de 10-12club,  niet alle kinderen vonden de tocht even leuk en vonden het […]

    Lees verder... IMG_8191-BorderMaker

  • 27 maart 2015

    Doelpunten tegen de Vogels (video)

    142 views

    Sportclub Genemuiden heeft morgen doelpunten nodig tegen de IJsselmeervogels. Op de compilatie de goals die de groen-witten recent tegen de ploeg uit Spakenburg maakten. Inspiratie voor morgen!

    Lees verder...

  • Tapijtmuseum 500